Autotaxatie Drie Bergen


Willem van Abcoudelaan 48 3971 AB Driebergen
+31620100710 Klik om te bellen

Taxatie van alle voertuigen, alles op wielen
Specialist in Fiscale waarde / WEV auto's
Wij begrijpen ondernemers

Over Autotaxatie Drie Bergen

Taxatie van Oldtimers, Youngtimers, Fiscale taxaties auto's, WEV taxaties, Taxatie Youngtimers voor bijtelling, Taxatie van herbouwwaarde restauratie's, kortom....

Klaas de Jong, eigenaar van Auto Taxatie Driebergen, de autoriteit op het gebied van taxatie van een youngtimer of classic car in de regio groot Utrecht. Ook voor een WEV taxatie of onafhankelijke schouwing van een autoof ander voertuig. Youngtimers, oldtimers en ook voor klassieke auto bent u hier aan het juiste adres.

Nieuw!

www.wevtaxatie.nl

Op dit platform kunt u zelf online uw WEV waardebepaling aanvragen. Aan de hand van de door u geleverde informatie en foto's, verzorgen wij deskundig en snel een notarieel beëdigd wev taxatierapport. Op deze wijze heeft u een verantwoorde fiscale waarde van uw voertuig.

Taxatie op locatie Liever dat wij bij u op locatie één of meerdere auto's, bedrijfswagens, vrachtwagens of andere voertuigen op wielen of met rupsbanden taxeren? Ook dat blijft natuurlijk mogelijk. Ook indien uw voertuig meer dan gebruikelijk schades heeft is een taxatie op locatie aan te raden.

Auto van de zaak naar privé Een WEV waardebepaling is de verantwoorde wijze om op een verantwoorde wijze, fiscus proof uw auto van de zaak naar privé te brengen.

Bijtelling Youngtimer De bijtelling van een zakelijke Youngtimer gaat over de WEV waarde. WEV staat voor Waarde in het Economisch Verkeer. Ook wel fiscale waarde van de auto genoemd. De bijtelling is 35% van deze vastgestelde WEVwaarde. De meest voor de hand liggende wijze om fiscus proof deze waarde deskundig en goed vast te stellen is doormiddel van een WEVtaxatie. U kunt zelf online de gevraagde foto's en informatie aanleveren en via www.wevtaxatie.nl ontvangt u dan een WEV waarde in WEV waardebepaling. Opgesteld door een notarieel beëdigd register taxateur. Wij begrijpen ondernemers.


Jarenlange ervaring

Na zijn opleiding aan de IVA Business School in Driebergen startte Klaas zijn autocarriere in 1992 bij twee Opeldealers. Toen nog het meest verkochte merk in Nederland. Daar werd de basis gelegd op het gebied van taxeren en inschatten van een waarde van een auto. Vanaf 1998 is hij werkzaam voor financiering- en leasemaatschappijen zoals Ribank, onderdeel van Banque Crédit Agricole. De restwaarde en waardebepaling is in zijn werk belangrijk voor het vaststellen van een gunstige maandtermijn. Bij de Louwman Groep is Klaas vervolgens verantwoordelijk voor alle financiële-, lease- en verzekeringsproducten voor Toyota, Suzuki en Lexus. (Alcredis Finance)Het bepalen en taxeren van auto’s is ook daar een belangrijk onderdeel van de dagelijkse business.

Beëdigd Taxateur RETM Register

Klaas de Jong is beëdigd taxateur bij het RETM register. Het RETM register richt zich op de vakbekwaamheid en deskundigheid van motorvoertuig deskundigen. Dit doen ze onder andere door permanente educatie. Op die manier waarborgen ze de kwaliteit van de aangesloten taxateurs.
De taxatierapporten van Auto Taxatie Driebergen zijn FEHACgoedgekeurd en worden opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Hierdoor bent u verzekerd van een taxatierapport dat gegarandeerd geaccepteerd wordt door uw verzekeringsmaatschappij.
Schouwen van klassiekers en youngtimers

Voor o.a de veilingsite Catawiki en www.ClassicCarTaxaties.nl is Klaas actief in het schouwen van aangeboden klassiekers en youngtimers.

Logische schakel

Klaas is dé logische schakel tussen eigenaar van een klassieker of youngtimer en de wereld van de verzekeraars. Dit komt door zijn uitgebreide kennis van de leasewereld (in bezit van VNA leasing 1 diploma) in combinatie met kennis van verzekeringen (in het bezit van WFT Schade diploma). Bovendien is hij (freelance) docent Verkoop en Salesmanagement aan de IVA Business School Driebergen. Waardebepaling en taxatie zijn daar belangrijke onderwerpen. Ook geeft hij regelmatig trainingen aan autoverkopers en verkoopmanagers in de automotive.

Bijtelling Youngtimer | Auto van de zaak naar privé | Fiscale waarde van uw auto vaststellen door een online WEVtaxatie

Foto's

Lagere bijtelling over zakelijke youngtimer?

Taxatie van

Agrarisch
Auto, motoren, campers, overige voertuigen
Auto, Oldtimer, Youngtimer, WEV-taxatie, Camper, Motor, Overige voertuigen
Auto, Oldtimer, Youngtimer, WEVtaxatie, camper, motoren, overige voertuigen
Voertuigen

Certificeringen

Notarieel beëdigd register taxateur voertuigen

Artikelen

Waarde Economisch Verkeer Taxatie (WEV)

Voorkom discussie met fiscus Wilt u als ondernemer uw zakelijke auto naar privé brengen? Of wilt u een privé-auto op de zaak zetten? Laat een notarieel beëdigd taxateur een WEV taxatierapport...

Gunstig uw auto van de zaak naar privé brengen?

Als ondernemer verantwoord uw auto van de zaak naar privé halen? Hoe doe je dat zo verantwoord mogelijk richting de fiscus en toch op een zo fiscaal vriendelijke manier voor je zelf? Al een groot aantal...

Onze locatie

Autotaxatie Drie Bergen


Willem van Abcoudelaan 48 3971 AB Driebergen
+31620100710 Klik om te bellen