DIMA.


Transportweg 12 12 7007 CN Doetinchem
0314 365 464 Klik om te bellen

Over DIMA.

DIMA. is als Google Partner het creatieve full-service internetbureau voor online succes! Creativiteit en techniek vormen een dynamisch team om zoekmachine marketing (SEA), Zoekmachine optimalisatie (SEO), website & webshop ontwikkeling tot een online succes te maken!

Mede door meer dan 10 jaar ervaring, onze betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is DIMA. uw professionele partner voor online succes! Ons streven is om gezamelijk een succesvolle online marketing campagne, website, webshop of maatwerk applicatie te ontwikkelen. Gebruiksvriendelijk en online goed vindbaar! Voor onze opdrachtgevers hebben wij de tools en kennis in huis om van ieder traject een online succes te maken!

CREATIEF
Iedere klant, product, branche en concept vraagt om zijn eigen creatieve oplossingen. Onderscheidende creativiteit is de kern van onze aanpak, creativiteit en techniek vormen een dynamisch team. Interactieve creaties, doelgerichte oplossingen en interactie tussen mensen creëren.

PASSIE
Passie voor kwaliteit, motiveren, inspireren, uitdagen, meedenken, kennis en passie voor het vak is wat ons kenmerkt om samen met u online succes te behalen!

INNOVATIEF
De digitale snelweg met de nieuwste ideeën, technieken en oplossingen blijven monitoren, waarde creëren door middel van innovatie

Een DIMA. project kenmerkt zich dan ook, door creativiteit en innovatie te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit.

Online Succes

Onze locatie

DIMA.


Transportweg 12 12 7007 CN Doetinchem
0314 365 464 Klik om te bellen