Hands2Work


Kerkenbos 10-02 6546 BA Nijmegen
024-7998050 Klik om te bellen

Over Hands2Work

Hands2Work is een zzp-bemiddelingsbureau en uitzendbureau gericht op het werven van vakmensen in de bouw en afbouw. Wij ondersteunen aannemers en bouwbedrijven in de verbouw, renovatie en onderhoud, ruwbouw, afbouw, installatie, metaal en overige technische sectoren. 

Wat wij doen is de werving, sollicitatie procedure, kandidaat selectie, loonadministratie en facturatie. Doordat wij uw randzaken uit handen nemen kunt u doen waar u goed in bent namelijk uw projecten tijdig en kwalitatief opleveren.

Wanneer u bij uw bedrijf of project mankracht te kort komt, of een nieuw project heeft aangenomen helpen wij u graag bij het leveren van een ervaren ZZP'ers of personeel. De recruitment afdeling van Hands2Work is dagelijks actief in het werven van vakmensen in de bouw en afbouw door heel Nederland. Ook bij u in de regio! 

Bent u zelf ZZP'er of werknemer in de bouw of afbouw en op zoek naar werk? Kijk tussen onze vacatures wij zoeken namelijk altijd vakmensen! www.hands2work.nl/bekijk-alle-vacatures

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij horen graag van u!