Just2Match


Aidastraat 29 1183 PA Amstelveen
020 - 62 111 21 Klik om te bellen

Over Just2Match

Relatiebemiddeling voor succesvolle singles die goed in het leven staat, die in het diepe durven te springen en oprechte interesse hebben voor een ander.
Just2Match relatiebemiddeling, ANNO 1998

Maak kennis met Just2Match: hét podium voor singles die verder denken. Onze cliënten zijn ondernemers, directeuren, beslissers en professionals uit Nederland en België. Nu zij de liefde meer prioriteit in hun drukbezette leven geven, kiezen zij voor relatiebemiddeling van topkwaliteit waarbij persoonlijk maatwerk centraal staat.

Onze singles zijn klaar met het vluchtige swipen en kortstondige ontmoetingen. Ze willen een duurzame liefde. Iemand met wie ze samen een toekomst kunnen bouwen. Een maatje om de mooie dingen van het leven samen te beleven. 

Just2Match heeft de laatste jaren een toonaangevende positie in de top van de relatiebemiddeling ingenomen.

Samen met onze matchmakers en coaches doen we ons best om jou die relatie te brengen die wij je zo gunnen. Bij ons leer je op een andere manier iemand kennen. Je gaat op blind date dus je moet echt openstaan om anders te zijn. Ook moet je openstaan om feedback te ontvangen als we zien dat het anders kan. Verliefd worden en samen door het leven gaan is immers het mooiste wat er is. 

Wij leren jou kennen en selecteren iemand die écht bij jou past. Iedere date is een oprechte en serieuze partij. Mocht de klik toch ontbreken, gaan wij vanuit jouw ervaringen verder. Zo werken we steeds doelgerichter naar de juiste match!

Doe de singletest www.just2match.com en kijk waarom jij mogelijk nog alleen bent. 

Laat je uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en stuur een mail naar info@just2match.com of bel naar 020-6211121.

Omdat een leven zonder liefde niet compleet is! 

Foto's

Just2Match in het kort

Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK)

Ja

Geregistreerd bij College Bescherming Persoonsgegevens

Ja

Doelgroep

Hoogopgeleid

Onze locatie

Logo Just2Match

Just2Match

Just2Match


Aidastraat 29 1183 PA Amstelveen
020 - 62 111 21 Klik om te bellen