Kyaros


Breekade 23A 2931 LA Krimpen aan de lek
06 12029092 Klik om te bellen

Kattenpension aan huis / Professionele opvang
Ruime kamers met buitenverblijven / animatieteam
Experts in kattenwelzijn / kattentrimsalon

Over Kyaros

Een zorgeloze vakantie voor jou en jouw geliefde kat?

 

Als de tijd daar is voor een welverdiende vakantie of een kort uitstapje, is het van groot belang dat jij volop kunt genieten. De laatste dingen waar je je druk om wilt maken, zijn het welzijn en het geluk van je geliefde kat. Vragen als: "Gaat alles wel naar wens? Zal hij bij mijn terugkomst weer dagenlang 'not amused' zijn? Blijft hij wel in de tuin? Of zal hij uit frustratie in de gordijnen belanden?" dienen geen zorg te zijn die aan jou knagen tijdens je vakantie of verbouwing.

 

Het is begrijpelijk om te denken dat een eenvoudige regeling met wat voedsel en een buurvrouw die af en toe langskomt om te checken, de juiste keuze is om je kat thuis te houden. Maar laten we dit even nader bekijken: Is dit werkelijk de beste optie?

Thuis is het zeker, maar tegelijkertijd ook zo eenzaam... Vertrouwd, maar plotseling zonder de aanwezigheid van de 'eigen mensen' en de vertrouwde dagelijkse routine.

 

Lees verder en ontdek hoe wij met toewijding, professionaliteit en een bewezen staat van dienst een warm en liefdevol logeeradres bieden voor je kat, hier in Krimpen aan de Lek, vlak bij Rotterdam. Wij begrijpen de behoeften van katten als geen ander en zijn vastbesloten om hen een thuis weg van huis te geven, waar hun comfort en welzijn onze hoogste prioriteit zijn.

 

Tijdens die onvergetelijke vakanties van de katteneigenaren, willen we ervoor zorgen dat ze niets hoeven te missen van de avonturen die hun harige metgezellen bij ons beleven. Ja, je leest het goed - we zijn niet alleen bezig met het verzorgen van deze buitengewone katten, we nemen hun eigenaren ook mee op een virtuele reis! Met een camera in de ene hand en onze liefdevolle katten in de andere, maken we foto's en video's die de vreugde, het spelen en het knuffelen vastleggen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die hartverwarmende blikken en ondeugende capriolen die we graag met de wereld delen! Volg ons op instagram en facebook!

Katvriendelijke opvang in een professionele en toch huiselijke omgeving. Kattentrimsalon met experts in kattenvachten

Foto's

Kamer 1
Kamer 1
Buitenverblijf
Kamer 2
Entree

Kyaros in het kort

Soort pension

Kattenpension

Langdurige opvang

Ja

Artikelen

Is een kattenpension een goede optie voor mijn kat?

Mensen twijfelen vaak of een kattenpension een goede optie is voor hun kat. Als de kat zou mogen kiezen heeft hij het liefst elke dag dezelfde leefomgeving en hetzelfde ritme. Katten houden van vaste...

Onze locatie

Logo Kyaros

Kyaros

Kyaros


Breekade 23A 2931 LA Krimpen aan de lek
06 12029092 Klik om te bellen