Q-info.com boekhouding

Onze oplossingen voor het mkb en zzp’ers kunnen je enorm veel werk uit handen nemen. Zo kun je onder meer het factureren, je administratie en je abonnementsmodellen via ons regelen. Hierdoor houd je tijd over voor jouw klanten en het uitvoeren van diensten waar jij in gespecialiseerd bent.

Verkoop en facturatie

Gebruik onze handige widgets om je verkoop via je eigen webshop te regelen. Je kunt ook via ons systeem gemakkelijk zelf je facturen aanmaken. Aan zaken zoals verschillende btw-percentages hebben wij uiteraard ook gedacht! Je factureert hiermee gemakkelijk aan zowel particuliere als zakelijke klanten in binnen- én buitenland.

Abonnementsmodellen

Plaats onze widgets gemakkelijk op je website om klanten hierin hun abonnementen af te laten sluiten. Je hebt direct inzicht in actieve en verlopen abonnementen en kunt deze via jouw account ook bewerken. Zo kun je onder meer de abonnementsperiode wijzigen of een kortingsbedrag toekennen aan specifieke klanten.

Automatische e-mails volgens de laatste juridische regels

Zodra je klant een dienst, product of abonnement heeft aangeschaft, wordt deze via ons systeem verwerkt. We versturen automatisch een e-mail met daarin de samenvatting van de bestelling en de desbetreffende factuur. Deze kan gemakkelijk betaald worden met de QR-code op de factuur, welke zowel klikbaar als scanbaar is. Vervolgens kiest je klant zelf zijn gewenste betaalmethode. Je hoeft er niet meer bij stil te staan wanneer je welke e-mail moet sturen, alles wordt automatisch door ons geregeld!

Facturen in jouw huisstijl en met jouw logo

Voor je je afvraagt of je facturen wel herkenbaar zullen zijn voor je klanten, dat zijn ze zeker! We vragen je bij je aanmelding om onder andere je logo in te sturen en de kleuren uit jouw huisstijl aan te geven. Deze gebruiken we vervolgens voor de e-mails. Wel zo fijn voor jou als je klant.

Realtime betaalstatus en automatische opvolging

Niets zo vervelend als de twijfel of facturen wel of niet betaald zijn en het matchen van betalingen met facturen. Ons systeem zal automatisch alle betalingen koppelen aan de abonnementen en facturen die verzonden zijn. Hierdoor zie je gemakkelijk in tabelvorm welke klanten al hebben betaald en welke (nog) niet. Ook over de opvolging van niet-betaalde facturen hoef je je geen zorgen te maken, dit regelen wij ook voor je. Wij kunnen zelfs niet-betaalde klanten voor je doorzetten naar het bij ons aangesloten incassobureau.

Pay-as-you-go

Bij ons krijg je niet direct te maken met torenhoge tarieven. Je kunt zonder abonnement starten en een pakket kiezen dat bij jou en jouw bedrijf past. Breid je bedrijf zich in rap tempo uit? Dan groeit ons pakket met je mee. Neem je toch een stapje terug? Dan doet je abonnement dit ook. Zo betaal je nooit te veel en krijg je toch altijd de service die je verwacht.

Geavanceerd reviewsysteem

Tegenwoordig zijn online reviews steeds belangrijker geworden. Veel bezoekers gebruiken reviews om hiermee een beeld van bedrijven te vormen. Het ontbreken van reviews kan bezoekers doen twijfelen, terwijl goede reviews en actieve reacties op reviews bezoekers juist over de streep kunnen trekken. Verzamel voortaan je reviews via ons onafhankelijke platform. Een groot voordeel van ons reviewsysteem is dat de mogelijkheid tot het achterlaten van een review samenhangt met het bestaan van een factuur. Hierdoor krijg je nooit te maken met ‘spookreviews’. Je kunt uiteraard ook altijd op de reviews reageren als bedrijf.

Aanmelden voor de wachtlijst

Ben je benieuwd geworden wat ons systeem voor jou kan betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en krijg bericht zodra het systeem voor jouw beschikbaar is. Je kunt ook altijd eerst contact met ons opnemen, we leggen je graag uit hoe het werkt!