Praktijk Ruoyu Fang


Tolhuis 2032 6537 LW Nijmegen
06 24884141 Klik om te bellen

Meer dan 20 jaar ervaring als acupuncturist
Gespecialiseerd in behandeling van vrouwenklachten
Effectieve behandeling bij vruchtbaarheidproblemen

Over Praktijk Ruoyu Fang

Wie is het gezicht achter Praktijk Ruoyu Fang?
Mijn naam is Ruoyu Fang. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als acupuncturist. Ik ben geboren in China, waar ik geneeskunde gestudeerd heb. Na het behalen van mijn diploma heb ik bijna 10 jaar in een ziekenhuis gewerkt, samen met een Westerse internist. De combinatie tussen de Chinese en Westerse geneeskunde bleek erg doeltreffend in de bestrijding van diverse klachten. Ik heb mij hier steeds verder in verdiept en kan inmiddels zeggen dat dit mijn expertise is. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in Nijmegen, waar ik met name vrouwen behandel. Ondertussen zit ik ook niet stil op het gebied van scholing; ik volg jaarlijkse cursussen in Nederland om mijn kennis op peil te houden. Ook houd ik de ontwikkelingen in China nauwlettend in de gaten en lees ik regelmatig Chinese artikelen. Ik ben ervan overtuigd dat een combinatie van beide methodes optimale resultaten biedt!


Waarvoor kun je bij Praktijk Ruoyu Fang terecht?
Ik help je graag als je kampt met zeer diverse vrouwelijke klachten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer menstruatiepijn, vruchtbaarheidsproblemen en overgangsklachten. Hiervoor zet ik een combinatie van acupunctuur en Chinese kruiden in, soms zelfs gecombineerd met moxa therapie. Dat is echter lang niet alles, ik kan je ook helpen tijdens de zwangerschap als je baby in een stuitligging ligt. Zelfs bij een vreselijke gebeurtenis zoals een missed abortion kan acupunctuur helpen. De behandeling helpt jouw lichaam om een natuurlijke miskraam te stimuleren, wat als voordeel heeft dat hierdoor mogelijk de inzet van medicatie of zelfs een curretage kan worden voorkomen. Toch behandel ik niet slechts vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom bij mij. Ik help mannen onder andere bij stressklachten, chronische vermoeidheid of het stoppen met roken. Ook help ik stellen met vruchtbaarheidsproblemen met als doel het in vervulling kunnen laten gaan van een gekoesterde kinderwens. Acupunctuur is zó divers, neem vooral ook contact met me op als je kampt met een situatie die hier niet beschreven staat!


Waarom kies je voor Praktijk Ruoyu Fang?
Je kiest voor mij als je op zoek bent naar een all-round behandelaar die het door een combinatie van verschillende kennis nét even wat anders aanpakt. Bij mij is geen enkel behandelplan dan ook gelijk. Tijdens een intakegesprek neem ik alle tijd om een goed beeld van jou en jouw klachten te krijgen. Het is immers zo dat ik niet puur de symptomen van je klacht behandel, ik kijk naar jouw lichaam als een geheel en pas de behandeling hierop aan. Ik pas graag de kennis die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan toe om jou van jouw klachten af te helpen. Vaak heb ik op redelijk korte termijn plaats voor een intakegesprek, neem hiervoor contact met mij op of neem gerust een kijkje op mijn website.

Praktijk Ruoyu Fang combineert kennis en ervaring van de Westerse en Chinese geneeskunde in één behandelplan

Foto's

Ruoyu Fang

Praktijk Ruoyu Fang in het kort

Soort acupunctuur

Klassieke Acupunctuur

Soort klacht

Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Menstruatieklachten
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Stoppen met roken
Stuitligging
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zwangerschapsklachten

's avonds geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk Ruoyu Fang

Praktijk Ruoyu Fang

Praktijk Ruoyu Fang


Tolhuis 2032 6537 LW Nijmegen
06 24884141 Klik om te bellen